,

ELEKTRISCHE KINDER AUTO | TOYOTA | LAND CRUISER |24 VOLT | POLITIE


Vergelijk

Kinderauto Toyota Land Cruiser politie 24 volt

De kinderauto Toyota Land Cruiser politie is onder licentie van Toyota zelf ontwikkelt. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 3 jaar tot 5 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen).

319.00


Kinderauto Toyota Land Cruiser politie 24 volt, 1 persoons

Maak kennis met de kinderauto Toyota Land Cruiser politie 24 volt, de ultieme droom voor jonge toekomstige politie agenten! Uitgevoerd in een politie uitvoering. is perfect voor spannende achtervolgingen en redding acties in de buurt. Kinderen kunnen zich helemaal inleven in hun rol als heldhaftige politie agenten, terwijl ze veilig en comfortabel rondrijden.

De kinderauto Land Cruiser beschikt over verschillende functies zoals een schakelaar om de kinderauto in hoge en lage snelheid te laten rijden en over een schakelpook om voor & achteruit te rijden. Ook heeft deze kinderauto politie een display hierop is de voltage af te lezen en kunnen er verschillende muziekjes op afgespeeld worden. Tevens zit er op deze display nog meer opties zoals USB en Mp3 aansluiting.

De afmetingen van deze kinderauto Toyota Land Cruiser zijn L125xB73xH58 cm, maximaal belastbaar gewicht 30 kg. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 tot 5 jaar (i.v.m. het gebruik van kleine onderdelen)

Kenmerken van deze Toyota Land Cruiser:

  • 24 volt 5 Ah accu: De Toyota Land Cruiser politie wordt aangedreven door een krachtige 24 volt 5Ah batterij.
  • Vier motoren: Deze Toyota Land Cruiser is uitgerust met vier motoren. 2 motoren voor van beide 15 watt, 2 motoren achter beide 50 watt.
  • Lederen zitting: Luxueuze lederen zitting voor maximaal comfort tijdens het rijden. Voorzien van een 3 punts gordel.
  • Afstandsbediening: Ouders kunnen met de meegeleverde afstandsbediening de controle behouden en het voertuig op afstand besturen.
  • Verlichting: Voorzien van voor verlichting. Zodat de Toyota Land Cruiser politie ook goed zichtbaar is in het donker.
  • Rubberen banden: Rubberen (EVA) banden voor perfecte grip op verschillende oppervlakken, zowel binnen als buiten.
  • Vering: De ingebouwde vering op de wielen zorgt voor een soepele en comfortabele rit.
  • Muziek display met mp3 en usb: Met een ingebouwd muzieksysteem kunnen kinderen hun favoriete liedjes afspelen via mp3 of usb aansluiting, waardoor rijden nog leuker wordt.
  • U dient de Toyota Land Cruiser politie zelf te monteren.
  • Kinderauto met afstandsbediening.

    De kinderauto Toyota Land Cruiser politie is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening! Met deze afstandsbediening kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening en de kinderauto heeft een slow start, zodat deze langzaam op gang komt (kinderen voelen dan geen ‘schok’ beweging bij het weg rijden). U kunt de speelgoedjeep op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan uw kindje zelf gas geven en sturen.

    Door het productieproces kunnen er enige vegen, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het kinder accu speelgoed. Ook hebben al onze kinderauto’s een CE-markering en voldoen aan de strenge Europese wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Afmetingen 125 × 72 × 58 cm
Aantal motoren

4 motoren

Leren Zitting

Ja

Aantal personen

1 persoons

Banden

Rubber

Afstandbediening

Ja

Maximaal belastbaar gewicht

30kg

Land van herkomst

China

Voltage

24 volt

Kleur

Zwart

MP3

Ja

USB Aansluiting

Ja