Over ons

Assortiment

Assortiment officiële, licentie kinderauto’s, zoals BMW, Audi, Mercedes, Ferrari, Lamborghini. Kinderauto’s met 6 volt en 12 volt accu’s en merkloze kinderauto’s.

Showroom

U kunt ons showroom op afspraak bezoeken, wij zijn 7 dagen per week open. Ook in de avonduren. De showroom is makkelijk en snel bereikbaar in Lelystad.

Softstart

Wij maken onderscheid in auto’s met een softstart, uniek in Nederland, waarbij de elektrische kinderauto’s heel langzaam wegrijden en steeds iets versnellen waardoor het kindje niet schrikt tijdens het wegrijden en kinderauto’s die geen soft start hebben. Met name de 12 volt kinderauto’s, gaan dan in de hoge snelheid zeer snel naar voren waardoor het kind kan schrikken.

2.4G RC kinderauto’s

Deze kinderauto ‘s zijn minder storingsgevoelig dan andere kinder accu auto’s .De 2.4G afstandbediening reageert alleen op deze elektrische kinder accu auto en niet op andere kinderauto’s. En u kunt de snelheid van de auto regelen door middel van de afstandsbediening.

De service van Kids-Accu Cars

U krijgt er gratis een naamplaatje voor de kenteken met de naam van uw kindje gedrukt.

Past het niet in uw auto? Geen probleem wij kunnen de auto rijklaar bezorgen.

Gratis parkeren bij ons showroom.

Gratis batterijen in de afstandsbediening.

Kom langs in mijn showroom aan de Apolloweg 56 in Lelystad, wij zijn op afspraak 7 dagen per week geopend! Ook in de avonduren kunt u bij ons terecht.